Twins Cocktail Lab.

Twins Cocktail Lab.

 

‘’Being a Alchemist’’


Twins Cocktail Lab. Bar catering firması, Türkiye’deki kokteyl ve alkol kültürünü ileri seviyeye taşımak amacıyla 2014 senesinde Onurcan Gençer ve Yiğitcan Gençer tarafından kuruldu. 1990 doğumlu olan ikizler, yeme-içme sektörünün yanı sıra iletişim alanlarında birçok eğitim aldı. Onurcan Gençer, 2014 senesinde 200’e yakın barmenin katıldığı Diageo Reserve World Class’ta birincilik kazandı. Aynı sene danışmanlık ve bar Catering şirketi Twins Cocktail Lab.'i kurdular.

Twins Cocktail Lab. bugüne kadar 117 mekana danışmanlık hizmeti verdi. Türkiye’de birçok ödüllü kokteyl barının yaratılmasına öncülük etmeye de devam ediyor. Sürdürülebilir içecek deneyimi için bar kültüründe, tüm alanların ihtiyaçların karşılanması ve kültürel zenginliğin oluşturulması için profesyonel bir hizmet sunuyor.

#Sürdürülebilirkültür

Twins Cocktail Lab. bar hizmetleri, danışmanlık ve bar ekipmanları alanındaki uzun yıllara dayanan deneyimiyle, yeni teknikler konusunda sürekli gelişime önem verir. Miksoloji alanındaki küresel trendler hakkında bilgilerin nesilden nesle aktarılmasını hedefler.

#Sürdürülebilirkalite

Twins Cocktail Lab. Kurucuları ve ekibi miksoloji ve bar sektöründe sürdürülebilir anlayışı, bar kültürüne adapte etme ekolünü yaratmıştır.  Birinci bardaktan bininci bardağa kadar aynı kalite ve hizmet anlayışında nitelikli içecek ve bar deneyimini sunar.

#Sürdürülebilirdoğallık


Uluslararası ve imza kokteyl deneyimlerinde en taze ürünleri kullanır. İyi beslenmenin önemiyle yaratımlarına imza atar. Özellikle yerel ve organik üreticilerle çalışır. Meyveler, garnishler vb. gibi yardımcı ürünlerde koruyucu, katkı maddesi ya da renklendirici kullanılmadığından emin olur.

Twins Cocktail Lab Hizmetleri

-Bar catering hizmetleri
-Workshoplar
-Bar ve servis danışmanlığı
-Menü danışmanlık hizmetleri
-Bar personel eğitimleri
-Marka danışmanlığı
-Bar yönetimi

Sosyal Medya:

https://www.instagram.com/twinscocktail/

https://www.instagram.com/easymixtr/
https://www.instagram.com/onurcangencer/

https://www.instagram.com/yigitcangncr/
https://www.youtube.com/c/TwinsCocktailLab/videos

İletişim
Abbasağa Mah. Jandarma Mektebi Sk. Şener Apt. No: 32 A

Beşiktaş / İstanbul
info@twinsmutfak.com

+90 543 496 19 90

Bloga dön